Zapora Tržaške, Tovarniške in Rovtarske ceste zaradi urejanja križišča

Občina Logatec je prejela vlogo za zaporo cest, zaradi pričetka del in ureditve križišča »Pri Kramarju«. Investitor rekonstrukcije ceste na omenjenem območju je Direkcija RS za ceste, dela pa izvaja družba Cestno podjetje Nova Gorica, d.d., Nova Gorica (v nadaljevanju: CPG). Spremenjena prometna ureditev bo potekala v času od 22. 3. 2013 do 15. 8. 2013.

Družba CPG obvešča, da bo v času del izvedena delna zapora Tržaške ceste ter popolna zapora Rovtarske ceste. Obvoz je urejen po vzporednih lokalnih cestah za osebna vozila in avtobuse, in sicer Strmica-Prezid-Zaplana-Petkovec. Po teh cestah je dovoljen promet za lokalni prevoz tudi za tovorna vozila. Obvoz za tranzitna tovorna vozila je urejen na relaciji Rovte-Logatec-Idrija-Sp. Idrija-Žiri.

V času del bo izvedena tudi delna enosmerna zapora Tovarniške ceste in sicer v smeri Tržaške ceste. Obvoz bo urejen po vzporednih lokalnih cestah po Cankarjevi cesti in Notranjski cesti.

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na odgovorno osebo družbe CPG, Damjana Lampeta, tel: 031 737 997.

Vse udeležence naprošamo, da upoštevajo prometno signalizacijo in navodila izvajalcev del.

Hvala za razumevanje.

Občinska uprava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: