Izbrane fotografije za nove logaške razglednice

Občona Logatec je kandidirala na evropska sredstva preko pristopa Leader s projektom Do narave, dediščine in ljudi prijazen Logatec, znotraj katerega je eden izmed osmih podprojektov tudi izdelava novih razglednic občine Logatec. Preko javnega natečaja na temo Logaška razglednica je Občina Logatec poiskala fotografije, ki bodo objavljene na razglednicah.

Javni natečaj se je zaključil 30. julija 2012 ob 12. uri.

Strokovna komisija, v kateri so sodelovali Matjaž Kete, Rafael Marn, Igor Resnik, mag. Katja Žagar in Renata Gutnik je izmed 41 pravočasno prispelih fotografij na teme 1. kraji občine Logatec v spreminjanjočih se letnih časih, 2. kulturna dediščina v območju občine Logatec in 3. naravne vrednote na območju občine Logatec izbrala 5 fotografij, ki bodo natisnjene na razglednicah.

Vsem fotografom, ki ste sodelovali v natečaju se zahvaljujemo, vsem fotografom, katerih fotografije so izbrane (avtorji so svoja dela označili s šiframi FOTOBORIS, GA78S, GK412) pa iskreno čestitamo.

FOTOBORIS_Narav...
FOTOBORIS_Naravne_vrednote_na_obmocju_obcine_Logatec_Ledeni_stalagmiti_v_Vranji_jami_1
FOTOBORIS_Narav...
FOTOBORIS_Naravne_vrednote_na_obmocju_obcine_Logatec_Unica_4
GA78S_kraji_4_L...
GA78S_kraji_4_Logatec4
GA78S_kraji_5_L...
GA78S_kraji_5_Logatec5
GK_07_06_2012 L...
GK_07_06_2012 Logatec 026_HDR1 

 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin