Poziv društvom ob Občinskem prazniku

Logaškim društvom in ostalim prirediteljem

Bliža se mesec september, ko v Logatcu praznujemo občinski praznik. 20. septembra 1875 je bilo namreč iz Planine v Logatec preseljeno okrajno glavarstvo in ta datum je proglašen za občinski praznik. 
   
Letošnja slavnostna seja Občinskega sveta Občine Logatec s podelitvijo občinskih priznanj in obeležitvijo 30. obletnice pobratenja z občino Repentabor bo v Večnamenski športni dvorani v nedeljo, 16. septembra 2012, ob 18. uri.

Tradicionalno je Občina Logatec poleg slavnostne seje še dodatno promovirala vse  prireditve, ki so bile organizirane v septembru v okviru občinskega praznika in tudi letos bo tako. V kolikor septembra pripravljate prireditev, nam napoved slednje pošljite čim prej, vendar najkasneje do 10. avgusta 2012. Najave, ki bodo na naš naslov prispele po tem datumu, žal ne bodo navedene v načrtovani promocijski obliki. Obrazec za najavo prireditev boste našli tukaj in je enak kot pri siceršnji najavi prireditev za spletni koledar. Izpolnjen obrazec nam prosimo, pošljite na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., s pripisom Prireditve v okviru Občinskega praznika 2012.

Vabljeni k oddaji. 


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: