Otroci v Tičnici imajo svoje igrišče

Slavnostno odprtje pospremili z nastopom otrok iz enote Vrtca Kurirček Logatec v Tičnici – Namesto prerezanega traku v zrak spustili pisane balone

Že pred časom obljubljeno otroško igrišče ob vrtcu v Tičnici je končno odprlo svoja vrata. Investicija Občine Logatec, ki se je začela že lansko pomlad z nakupom zemljišča ter se nadaljevala z zbiranjem vseh potrebnih soglasji in izbiro izvajalcev je končno zaključena. Slavnostno odprtje igrišča v ponedeljek, 23. maja, ki so se ga razveselili predvsem otroci vrtca v Tičnici, pa tudi vzgojiteljice in starši, je v dvorano Tabor privabilo veliko število povabljenih. Iz izjemnega nastopa, ki so ga s pomočjo vzgojiteljic pripravili vrtčevski otroci in z aplavzom nagradili njihovi starši in ostala publika v dvorani, je bilo mogoče razbrati, da je bil zaključek izgradnje igrišča težko pričakovan in da bo poslej izvajanje gibalnih aktivnosti otrok mnogo lažje. Z besedami spodbude, pa tudi olajšanja, sta zbrane nagovorila župan Občine Logatec, Berto Menard in ravnateljica Vrtca Kurirček Logatec, Frida Rupnik. Da bi odprtje približali otroški naravi so organizatorji, namesto da bi ob odprtju prerezali trak, v nebo raje spustili živo pisane balone.

Romana Hribar, Občinska uprava

odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 1
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 2
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 3
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 4
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 5
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 6
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 7
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 8
odprtje igrisca...
odprtje igrisca Ticnica, 28.maj2012 9


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: