Račun Občine Logatec odblokiran

Blokada občinskega računa s strani naftne družbe Petrol je trajala 196 dni. Prioritetna naloga Občine je bila vseskozi odplačilo omenjenega dolga. Visok začetni znesek v višini skoraj 2,2 milijonov evrov se je postopno manjšal in vesel ter zadovoljen sem, da vam na tem mestu lahko sporočim, da občina od petka, 30. septembra, lahko normalno posluje. To pomeni, da bomo z novim letom pospešeno začeli izvajati posamezne investicijske projekte, ki so do sedaj stali na stranskem tiru. Kljub blokadi računa in postopnem vračilu dolga, se je Občinska uprava trudila, da bi za svoje občane zagotovila, kar se da nemoteno izvajanje nalog v pristojnosti Občine. V vsem tem času Občina Logatec ni imela zapadlih obveznosti do dobaviteljev, obveznosti iz preteklega leta pa so bile v celoti poplačane.

Berto Menard, župan


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin