14. srečanje članic Gasilske zveze Logatec v Lazah

V soboto, 16.7.2011, je potekalo že tradicionalno 14. srečanje članic v Lazah pri Logatcu v organizaciji Gasilske zveze Logatec in PGD Laze- Jakovica.  Ekipe so se pomirile v štirih disciplinah, vaja s hidrantom (5 gasilk ena napadalna skupina), raznoterosti, vezanje vozlov (tesarski, jamborski, tkalski in navezava ročnika) ter splošni gasilski test. Tekmovalo je 28 ekip v vseh treh kategorijah, najboljše tri ekipe so prejele tudi pokale, ostale pa priznanja. Podeljeni so bili tudi prehodni pokali za prvouvrščene. Srečanja se je udeležila tudi predsednica GZ Logatec, Marinka Cempre Turk in logaški župan, Berto Menard. Po končanem srečanju  se je nadaljevala gasilska veselica z ansamblom Akordi.

Na sliki: članice A- PGD Laze - Jakovica in logaški župan Berto Menard


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: