April - mesec krajinske arhitekture

Društvo krajinskih arhitektov Slovenije (DKAS) se tudi letos pridružuje mednarodni skupnosti krajinski arhitektov in napoveduje praznovanje meseca krajinske arhitekture. Praznovanje meseca krajinske arhitekture je namenjeno promociji stroke, ki je osredotočena na urejanje odprtega prostora. Kot razmeroma mlada stroka je z vnosom varovalne doktrine v prostorsko načrtovanje in urejanje prostora krajinska arhitektura dokazala družbeno koristnost. DKAS tudi letos organizira kar nekaj dogodkov, pod skupnim nazivom »Strokovna literatura s področja krajine – ali jo poznaš?«.

Več o spremljevalnih dogodkih si lahko preberete na spletni strani DKAS, www.dkas.si.

Občina Logatec je v preteklih letih vedno aktivno sodelovala kot udeleženka v mesecu krajinska arhitekture, s prispevki, udeležbo na konferenci, ter z dnevom odprtih vrat.  Letos pa vas vabimo, da odgovorite na spletno anketo »Kaj je krajinska arhitektura?« V sprejemni pisarni občine pa imamo še nekaj priponk, ki smo jih v letu 2009 pripravili ob dnevu odprtih vrat. Vabljeni.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: