Otroci v restavracijah Marché®

V mesecu decembru so v restavracijah Marché® potekale različne praznične aktivnosti za otroke, od peke božičnih piškotov pa do okraševanja božičnih drevesc. V restavraciji Lom (AC: Koper – Ljubljana) sta v dopoldanskem času skupina iz Miklavževega vrtca in skupina otrok iz vrtca Tičnica okrasili božično drevesce z okraski, ki so jih naredili sami. Po uspešnem okraševanju so se otroci okrepčali z domačim čajem, naravnimi sokovi, sadjem in sladkimi dobrotami ter se zabavali v otroškem kotičku. Vsi otroci so dobili tudi majhna darilca za domov. Sedaj poteka v restavracijah Marché Lom, Marché Lukovica in Marché Tepanje glasovanje za najlepše okrašeno božično drevesce. V mesecu januarju bodo znani zmagovalci tako otroci kot tudi gosti, ki bodo glasovali za zmagovalno drevo. Vabljeni tudi vsi bralci, da glasujete za najlepše božično drevo.

 

 Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin