Pomladanska opravila v Logatcu

Čeprav je bil letos mesec maj mrzel in bolj deževen, so javne površine v Logatcu vseeno zaživele v barvah cvetja in zelenja. Občina Logatec je s pomočjo zaposlenih v okviru programa javnih del zasadila kar 4000 sadik cvetočih enoletnic povsod po mestu. Še posebej nestrpno se je pričakovala nadaljnja ureditev parka ob Glasbeni šoli Logatec, kjer se je zasadilo večje število grmovnic češmina in drena, za končno podobo mini parka pa bodo v prihodnjih dneh delavci poskrbeli še z zasaditvijo trajnic. Pred Škrljevo hišo se je uredil in pospravil tudi park, kjer domuje na novo obnovljen litoželezni vodnjak, v kratkem pa se bodo obnovile tudi močno poškodovane klopi, ki zaradi namernih poškodb skoraj ne morejo več služiti svojemu namenu. Tisti, ki večkrat zaidete v Upravni center Logatec ali obiščete Narodni dom in logaško knjižnico, ste zagotovo opazili na novo urejene zelene površine v okolici omenjenih objektov. Občina je poskrbela tudi za tiste najmlajše, saj so se obnovila in popravila igrala v najbolj obiskanem otroškem igrišču v Logatcu, ki leži tik pod Narodnim domom. V poletnih mesecih, ki so pred nami, sledi vzdrževanje in košnja omenjenih površin, za njihovo urejenost in izgled pa bomo s svojim skrbnim ravnanjem poskrbeli tudi sami občani.

Romana Hribar, Občinska uprava


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: