Državno tekmovanje v namiznem tenisu za mlajše kadete tokrat v Logatcu

Večnamensko športno dvorano v Logatcu je v soboto 17. aprila  napolnilo 111 mladih športnikov 26 slovenskih klubov, ki so si za svojo športno disciplino izbrali namizni tenis. Namiznoteniški klub Logatec je namreč organiziral že 19. Državno tekmovanje Republike Slovenije v namiznem tenisu za mlajše kadete in kadetinje in k tekmovanju prijavil deset svojih članov. Na zadovoljstvo vseh je naslov 19. Državnega prvaka v parih skupaj z Izolanom Erikom Paulinom osvojil domačin Deni Kožul, ki je osvojil tudi zavidanja vredno tretje mesto posamezno.
Polna dvorana tekmovalcev se je tresla pod udarci namiznoteniških žogic že pred 9. uro zjutraj, ko je župan Občine Logatec Janez Nagode nagovoril zbrane športnike in obiskovalce in s tem uradno odprl tekmovanje. Poleg župana, so bili kot gostje na dogodek povabljeni tudi ravnateljica Osnovne šole 8 talcev Metka Rupnik in Vlado Puc, kot častni gost in nekdanji predsednik Namiznoteniškega kluba Logatec.Za spremljajoči program tekmovanja je poskrbel Trobilni kvartet iz Logatca ter male plesalke plesne skupine Taurus Osnovne šole 8. talcev Logatec.
Tekmovanja, ki se je končalo šele v poznih popoldanskih urah, so se iz domačega kluba udeležili Tjaša Mihevc, Pija Mihevc, Maja Rok, Nina Rok, Julija Kelečevič, Neža Vindiš, Hana Čolič, Kaja Okorn, Deni Kožul ter Gašper Černigoj. Z odličnimi rezultati je navdušil Deni Kožul, ki je v parih z Izolanom Erikom Paulinom osvojil naslov 19. Državnega prvaka Republike Slovenije v namiznem tenisu za mlajše kadete. Ponovno je Deni Kožul zbrane z igro navdušil tudi posamezno, kjer  je osvojil odlično tretje mesto. Manj sreče so imele mlajše kadetinje Namiznoteniškega kluba Logatec, saj sta tekmovalki Tjaša Mihevc in Julija Kelečevič v parih nesrečno izgubili v četrtfinalu in na koncu zasedli uvrstitev med osem najboljših. Med mlajšimi kadetinjami posamezno pa je Tjaša Mihevc zasedla dobro uvrstitev, in sicer 5-8 mesto.

Romana Hribar, Občinska uprava

NT turnir 2010 ...
NT turnir 2010 - zupan
NT turnir 2010 ...
NT turnir 2010 1
NT turnir 2010-...
NT turnir 2010- 5
NT turnir 2010-...
NT turnir 2010-akcija
NT turnir 2010-...
NT turnir 2010-ples


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov:


Arhiv preteklih vsebin