Obvestilo o izvedbi 3. abonmajske predstave 39 stopnic

Spoštovani abonentke in abonenti,

da ne pozabimo:

tretjo abonmajsko predstavo 13. sezone gledališkega abonmaja Občine Logatec si bomo ogledali v petek, 24. februarja 2012, s pričetkom ob 20. uri.

Kakor ste abonenti izbrali, si bomo ogledali predstavo 39 stopnic, ki jo uprizarja gledališče Špasteater. V predstavi igrajo Gojmir Lešnjak Gojc, Nataša Tič Ralijan, Primož Ekart in Uroš Smolej, ki nadomešča Jurija Zrneca. Ti štirje igralci v 100 minutah odigrajo 139 vlog.

V vseh letih gledališkega abonmaja komedij Občine Logatec smo organizatorji gojili željo, da bi vas, spoštovani abonentke in abonenti, vsaj enkrat odpeljali na ogled predstave v drugo gledališče in letos se nam bo pri predstavi 39 stopnic ta želja uresničila.

Tretjo abonmajsko prestavo si bomo tako ogledali v gledališču Špasteater v Mengšu, kamor se bomo odpeljali z avtobusi v petek, 24. februarja 2012. Odhod avtobusov s parkirišča nasproti Upravnega centra Logatec bo ob 18.30. Zbor abonentov na parkirišču je ob 18.15.

V Logatec se bomo vrnili predvidoma okoli 23. ure.

Vstopnice boste dobili na avtobusu, abonenti in abonentke, ki se boste v Mengeš odpeljali s svojim prevozom pa boste vstopnice prejeli pred vstopom v dvorano od Renate Gutnik osebno, zato nas (abonente, ki se vam bomo pridružili po potovanju z avtobusom) počakajte pred gledališčem.

Sedežni red ne bo enak kot je v Narodnem domu, saj je v Špasteatru razporeditev sedežev drugačna, nedvomno pa boste sedeli zelo podobno kot v Narodnem domu, a velika večina bližje odru.