Ureditev gospodarske javne infrastrukture v naselju Strmica

Občina Logatec je pristopila k izdelavi projekta Ureditev gospodarske javne infrastrukture v naselju Strmica. Izdelana je idejna zasnova ureditve gospodarske infrastrukture v naselju Strmica. V pripetih datotekah so tehnične situacije idejne zasnove obnove ceste, kanalizacije ter javne razsvetljave. 

Prosimo vas za posredovanje pisnih pripomb na izdelano izdejno zasnovo ureditve naselja Strmica na naslov: Občina Logatec, Tržaška cesta 50A, 1370 Logatec ali na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najkasneje do 22.4.2016.

Občina Logatec skladno s predhodno objavo, z dne 4.4.2016, na spletni strani Občine Logatec naknadno objavlja še idejno zasnovo ureditve vodovoda v naselju Strmica. Prosimo vas, za posredovanje pisnih pripomb na izdelano idejno zasnovo ureditve vodovoda v naselju Strmica na naslov: Občina Logatec, Tržaška cesta 50A, 1370 Logatec ali na e-naslov: občTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najkasneje do 29 .6. 2016.

Za vaše sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo.

Prijava na e-novice

Email naslov: