Mladi Logatčanke in Logatčani, sodelujte v spletni anketi

Si star/a med 15 in 29 let? Bi želel/a soustvarjati podobo Logatca in krojiti svojo lastno prihodnost? Se v domačem okolju kot mlad človek ne počutiš povsem izpopolnjenega in upoštevanega? Imaš dober predlog, kako naš kraj narediti prijaznejši do mladih?

Če ti ni vseeno, kaj se dogaja v tvojem okolju, in če si želiš sprememb, izpolni spletni vprašalnik, ki je namenjen mladim iz občine Logatec v starosti od 15 do 29 let. Tvoji odgovori, predlogi in mnenja nam bodo v veliko pomoč, saj bodo rezultati ankete pokazali, kako se mladi počutijo v domačem kraju in kakšne so njihove želje in potrebe.

Na osnovi analize ankete bomo v sodelovanju z Mladinskim svetom Logatec in logaškimi mladinskimi organizacijami pripravili konkretne predloge, rešitve in smernice za delo z mladimi in za mlade.

Anketo lahko poiščeš na facebooku, kjer v iskalnik vpišeš Mladi Logatec, in na vstopni strani logatec.si .

Sedaj pa hitro na delo - izpolni anketo, razširi glas o njej, deli povezavo do nje in primakni košček k svetlejši prihodnosti mladih v Logatcu.

Dodatne informacije so na voljo prek elektronskega naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Občina Logatec in Mladinski svet Logatec


Prijava na e-novice

Email naslov: